Afiş Baskı, Dijital Baskı

Afiş Baskı

sopali-afisci

Afiş Baskı

Görselliği ve Mesajı Bir Araya Getiren Etkili Çözümler

Afiş Baskı günümüzde oldukça tercih edilmektedir. Acil veya kampanya duyuruları için hızlı ve son kullanıcıya hitap eden en pratik reklam araçlarından biridir.

dijital baskı makinesi ile branda üzerine yapılan bir baskı türüdür. Üzerine folyo yapıştırılabilen, mürekkepli baskı tekniği olan bir kumaş çeşididir.  İstenirse gerdirilerek tabela şeklini alabilmektedir. Üstelik birden fazla renk seçeneği vardır.

Renkli olan brandanın üzerine baskı yapıldığı zaman, baranda renginden dolayı soluk çıkar. Bu yüzden branda istenilen ölçülerde kesildikten sonra yazılacak olan folyodan kesilmiş yazılar olarak üzerine yapıştırılmaktadır.

Genellikle reklam yapmak için, tiyatro ve sinema gibi yerlerin program ve saatini belirtmek için kullanılmaktadır. Bu da demek oluyor ki branda baskılara dışarda daha çok rastlamaktayız. Su geçirmez ve kalın olma özelliği ile de kötü hava koşullarından etkilenmeyip uzun süre dayanmaktadır. Bütün bu avantajlarına rağmen maliyeti düşüktür. Bu nedenle baskı için en çok tercih edilen malzemeler arasında yer almaktadır.

Afişler, her türlü etkinlik, kampanya veya bilgilendirme ihtiyacınız için göz alıcı ve etkileyici bir tanıtım aracıdır. Özgün tasarımlar ve yüksek çözünürlükte baskılarla, mesajınızı en etkili şekilde iletmeyi amaçlıyoruz.

Afiş Baskı’nın Faydaları

  • Göz Alıcı Tasarım: Profesyonel tasarım ekibimizle, mesajınızı en etkili şekilde yansıtan afişler oluşturuyoruz.
  • Yüksek Kalite: Kullandığımız son teknoloji baskı makineleri ve kaliteli malzemeler ile canlı renkler ve net grafikler sağlıyoruz.
  • Farklı Seçenekler: Farklı ebat, kağıt tipi ve kaplama seçenekleriyle her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunuyoruz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir