Branda Baskı, Dijital Baskı

Branda Baskı

Kurban_Afis_Branda

Branda Baskı

Görselliği ve Dayanıklılığı Bir Araya Getiriyoruz

Branda baskı günümüzde oldukça tercih edilmektedir. Açık hava etkinliklerinden fuarlara, mağaza önlerinden inşaat alanlarına kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Aynı zamanda acil veya kampanya duyuruları için hızlı ve son kullanıcıya hitap eden en pratik reklam araçlarından biridir.

Dijital baskı makinesi ile branda üzerine yapılan bir baskı türüdür. Üzerine folyo yapıştırılabilen, mürekkepli baskı tekniği olan bir kumaş çeşididir.  İstenirse gerdirilerek tabela şeklini alabilmektedir. Üstelik birden fazla renk seçeneği vardır.

Renkli olan brandanın üzerine baskı yapıldığı zaman, baranda renginden dolayı soluk çıkar. Bu nedenle branda istenilen ölçülerde kesildikten sonra yazılacak olan folyodan kesilmiş yazılar olarak üzerine yapıştırılmaktadır.

Genellikle reklam yapmak için, tiyatro ve sinema gibi yerlerin program ve saatini belirtmek için kullanılmaktadır. Bu da demek oluyor ki branda baskılara dışarda daha çok rastlamaktayız. Aynı zamanda su geçirmez ve kalın olma özelliği ile de kötü hava koşullarından etkilenmeyip uzun süre dayanmaktadır. Bütün bu avantajlarına rağmen maliyeti düşüktür. Bu nedenle baskı için en çok tercih edilen malzemeler arasında yer almaktadır.

Branda Baskı’nın Faydaları

  • Çok Yönlü Kullanım: Farklı mekan ve etkinlikler için uygun, özelleştirilebilir bir reklam çözümüdür.
  • Uzun Ömürlü: Kaliteli materyal ve baskı teknikleri sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı sağlar.
  • Ekonomik: Büyük ölçekli reklamlar için uygun fiyatlı bir alternatif oluşturur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir